zondag 24 januari 2016

En verder lezen in 2016

En toen was het opeens heel stil en bleef het stil, maandenlang. Te druk, maar het begon met een erg drukke week, gevolgd door gekneusde ribben (rollerskating) en een kind in de brugklas en een school die het niet begreep (Tot ik het zat was een een WISC test liet doen die als een donderslag bij heldere hemel de zaak flink opschudde). Follow your heart en intuition

Maar nog steeds  bleef het stil en dat blijft ook zo. Onze preek vanmorgen las uit Nehemia 8:1-21 over de wekelijkse eredienst en de domina herinnerde ons eraan om niet alleen op zondag uit de Bijbel te lezen.  

Dus ik ga dit jaar de Bijbellezen. Liefst helemaal, maar er niet wekelijks over bloggen. Liefst een leesrooster dat dagelijks het Oude en Nieuwe Testament verbindt en de Psalmen niet vergeet, maar dat heb ik nog niet gevonden. 

Waarschijnlijk zal ik wel af en toe een mooie indrukwekkende of actuele perikoop tweeten op @Watlezenwe

Op Christenleven/de-bijbel-doorlezen-in-een-twee-of-drie jaar staan een heleboel leesroosters, dien ik hieronder heb gecopied ter inspiratie. NB De page is uit 2013, wellicht dat enekele links niet meer werken.

Het NBG Bijbelrooster staat er niet bij, omdat dat niet d ehele Bijbel doorleest, dat staat hier: BijbelGenootschap/Bijbelrooster-2016 ( pdf)
En dus ook maar even het Katholieke Bijbelstichting rooster 
 htKatholiekebijbel/2016_bijbelleesrooster (pdf)
 
Veel leesplezier!
  In één jaar de Bijbel door:

In twee jaar de Bijbel door:

In drie jaar de Bijbel door:
  • Bijbelleesrooster Christian Answers
  • Wanneer je de Bijbel leest in drie jaar, kun je elke dag een hoofdstuk lezen. De Bijbel telt 1189 hoofdstukken. Je zou dan bv. een aantal Psalmen samen kunnen lezen.
Lezen volgens de Bijbel App:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten